2022.

június 11.
Közösségek 5 próbája

A Szombathelyi Egyházmegye megbízásából a Családkapocs Egyesület sportnapot szervez 2022. június 11-én, szombaton az Alsóerdei Sport- és Élményparkban 10-18 óra között.

Várunk minden családot, közösséget, baráti társaságot, akik szívesen megmérettetnék magukat egy vérre menő (na jó, nem feltétlenül vérre, de izzadságra biztos…) játékban!

Mint a program neve is jelzi, nem is 1, hanem egyből 5 sportágban (foci, kosárlabda, méta, tollaslabda és kesztyűzés) nyílik lehetősége minden csapatnak rátermettsége bizonyítására.

Ha valakinek inába szállna a bátorsága, vagy megkérdőjelezné fizikai állóképességét ennyi sportágban való aktív részvételhez, ne tegye! Bár a versenyszellem mindenkiben benne lesz, ez a nap mégis csak arról szól, hogy érezzük jól magunkat, mozogjunk és játszunk egy jót egymás társaságában, megismerjünk más közösségeket, családokat.

És akkor a lényeg tömören:

 • - 6-8 fős csapatok jelentkezését várjuk (lehet persze kicsit több is, akkor több lehetőség lesz cserére)
 • - a csapatok összetétel teljesen tetszőleges, várjuk a gyerekeket, fiatalokat, szülőket,nagyszülőket… Mindenki meg fogja találni a neki való posztot!
 • - 5 sportágban lesznek a küzdelmek, minden meccs kb. 10-15 percig fog tartani
 • - nincs szükség külön felszerelésre, minden szükséges eszközt biztosítunk
 • - hogy mégis legyen egy kis tétje a dolognak, a nap végén a legeredményesebb csapat jutalomban részesül (választhatnak a vállba veregetés, a hipp-hipp-hurrá éljenzés, vagy pedig a percekig tartó tapsvihar között). És mind emellett egy évig a győztes csapat viselheti a kitüntető „GYŐZTES CSAPAT” címet és virtuális vándorkupát
 • - A kemence is üzemelni fog, így lesz lehetőség némi harapnivaló elfogyasztására is, de érdemes otthon szendviccsel is készülni. A parkban büfé is működik.
 • - a parkban lévő játszóparkban a gyerekek ingyenesen tudnak játszani
 • - a kreszpark is ingyen használható saját biciklivel, rollerrel, de lesz lehetőség gokart bérlésére is
 • Akinek nincs csapata, vagy mégis úgy gondolja, hogy nem akar sportolni, de szívesen eljön buzdítani a játékosokat, azt is nagy szeretettel várjuk!

  A csapatok beosztásához szükség van az előzetes regisztrációra.

  Mivel a pályák kapacitása véges, ezért csak korlátozott számú csapatot tudunk fogadni, így a csapatok részvétele jelentkezési sorrend alapján lesz lehetséges. Érdemes ezért minél korábban regisztrálni. A jelentkezés elfogadásáról mindenkit értesítünk!

  Csapatok jelentkezése: ITT.

  Gyertek el, és töltsünk el együtt egy jó hangulatú napot a szabadban!

  Eső esetén a program sajnos elmarad, de erről a regisztrált csapatokat értesíteni fogjuk!

  Hírlevél